1. Timpul este totul. Planificati-va petrecerea de la ora 2:00. pana la ora 17:00, specialistii. Dupa pranz si inainte de cina este cel mai bun timp de petrecere, cand oaspetii nu se asteapta la o masa completa.
  1. Extindeti planificarea. Incepeti cautarile devreme; va va oferi timp pentru a compara preturile. In plus, nu va mai trebui sa faceti cumparaturi pe ultima suta de metri. "
  2. cautati online. Intr-un sondaj al parintilor cu aproape 1500 de parinti, 73% dintre ei au spus ca au trimis invitatii de hartie pentru ultima petrecere de aniversare a copilului. Data viitoare trimiteti oaspetilor dvs. o invitatie electronica gratuita; veti salva ceea ce ati cheltuit in mod normal pe invitatii de hartie.
  3. Combinati petrecerile. Daca ziua de nastere a copilului dvs. se apropie de cea a unui prieten, luati in considerare o dubla petrecere. Dumneavoastra si parintii celuilalt copil veti imparti costurile si responsabilitatile. Asigurati-va ca fiecare copil primeste propriul tort.
  4. Evitati capcanele din magazin. Nu platiti foarte mult pentru a cumpara totul din acelasi loc, pentru ca puteti gasi preturi mai bune din alta parte.
  5. Cautati divertisment, ganditi-va la conexiunile personale si resursele comunitatii. De exemplu, puteti cere unui prieten care este ofiter de politie sa vina la una din petreceri in uniforma. Daca aveti un prieten medic sau pompier puteti face acelasi lucru.
  6. Cand copiii sunt inca mici, ganditi-va sa renuntati la o petrecere de aniversare traditionala si organizati un pic nic. Este posibil sa faceti petrecerea cu un buget mai mic, iar copiii se vor distra cu siguranta.
  7. Faceti petreceri tematice. Incercati o activitate personalizata de indemanare; elimina nevoia de divertisment angajat si inlocuieste alte elemente mai scumpe pentru petreceri. Gasiti tot felul de idei pe site-urile pentru DIY.
  8. Comandati online. Preturile nu sunt intotdeauna mai bune daca faceti cumparaturi online, dar cautand pe Web pentru divertisment si decoratii va poate ajuta sa evitati achizitiile impulsive.
  9. Faceti un tort acasa. Sunt numeroase idei de torturi si nu trebuie neaparat sa coaceti sau sa fiti un bucatar iscusit pentru asta. Sutn si torturi care se fac in 10 minute cu ingrediente cumparate de la magazin.
  10. Utilizati ceea ce aveti la indemana pentru a face consumabile simple de petreceri care sa para speciale, deoarece ele costa de obicei jumatate din costul pentru decoratiuni. De exemplu, utilizati un dispozitiv de perforare pentru a decora farfuriile de hartie si servetele (gauriti in jurul marginii exterioare a fiecarei farfurii si un colt al fiecarui servetel pentru a crea un desen) si autocolantele sunt bune a decora baloane simple. Cumparati cateva elemente-cheie pentru a stabili tema, cum ar fi un balon special, si lipiti de elementele de baza accesibile.