Poate ca scoala copilului tau nu distribuie o lista de rechizite scolare pana cand incepe scoala si vrei sa cumperi la cele mai bune preturi.

Oricare ar fi motivul pentru care va intrebati ce va avea nevoie copilul dvs. in acest an scolar, ati ajuns la locul potrivit. Iata elementele de care are nevoie fiecare copil, impreuna cu cateva sfaturi si trucuri pe care orice parinte le poate folosi. 

Desi aceste articole sunt probabile pe lista de la scoala, unele dintre acestea sunt lucruri de care veti avea nevoie si acasa. Si pentru ca, de obicei, economisiti bani la consumabilele scolare, daca cumparati la inceputul anului scolar, este o idee buna sa le cumparati in timpul vacantelor. Va recomandam sa intrati pe Hiperborea.eu pentru a vedea aceste produse.

 

 Chiar si in aceasta epoca cibernetica, copiii de varsta scolara folosesc tone hartie!

Hartie cu linii - Asigurati-va ca cumparati caiete sau coli cu linii. In cazul in care copilul dvs. se afla in clasa 0 sau 1, poate fi necesara o hartie cu linii punctate. Desi parintilor nu li se cere, de obicei, sa achizitioneze acest tip de hartie pentru a fi folosita la scoala, este o idee buna ca aceasta hartie sa existe acasa.

Hartie cu patratele sau caiete de matematica - Rezolvarea de probleme matematice pe hartie cu patratele poate face problemele mai usoare pentru copii.

Caiete - Este posibil sa aveti nevoie de caiete cu spirala si / sau normale. Nu cumparati caiete cu spirala daca nu este necesar. Pana cand copilul utilizeaza toate paginile, este probabil sa se rupa  si are nevoie de inlocuire oricum. Incercati sa cumparati caiete intr-o varietate de culori, astfel incat copiii pot spune cu usurinta care este pentru ce subiect.

Dosare - Cautati dosare robuste. De asemenea, acelasi lucru este valabil si pentru notebook-uri, cumparati o varietate de culori si verificati regulile profesorilor despre imagini si culori.

Cutii si dulapuri - Acestea sunt adesea uzate dupa un an de utilizare, dar cutiile vechi de depozitare pot fi folosite pentru a crea un spatiu in care copilul sa isi tina toate lucrurile pentru scoala.

Creioane - Cumparati seturi! In cazul in care copilul dumneavoastra se afla in clasele prescolare sau primare, pot fi necesare creioane groase si usor de tinut in mana.

Gume de sters - Gumele roz, de obicei, functioneaza mai bine decat oricare dintre gumele in forme dragute.

Pixuri - Verificati lista de rechizite a copilului pentru a va asigura ca obtineti culoarea potrivita (de obicei, rosu, albastru si / sau negru).