Bumbacul este o tesatura naturala care este o alegere preferata de generatii. De la cearsafuri simple la rochii elaborate, bumbacul poate fi transformat in orice pentru a crea ansamblul perfect. Rasa umana a gasit placerea de a purta bumbac din anul 5000 i.Hr.

Chiar si in lumea moderna, cu o gama de fibre sintetice din care oamenii pot alege, bumbacul este cea mai utilizata fibra naturala din intreaga lume.  Va recomandam sa le cumparati de la Dome Negruser.

Puteti alege tesaturi de bumbac pentru a purta aproape orice ocazie. Indiferent daca doriti o imbracaminte de lucru sau o imbracaminte sportiva, puteti gasi tesaturi de bumbac folosite la fiecare piesa de imbracaminte.

Spre deosebire de alte fibre care necesita manevrare delicata, bumbacul este intotdeauna disponibil pentru uzura. Puteti sa murdariti tesaturile din bumbac si o spalare simpla este tot ceea ce este necesar pentru a elimina petele. Stofa puternica va va face rochia durabila mult mai mult timp. In functie de calitatea materialului, culoarea nu se estompeaza, iar rochia va arata proaspata chiar si dupa cateva spalari.

Unul dintre cele mai importante beneficii ale tesaturilor din bumbac este aceea ca respira. De aceea cearsafurile de bumbac sunt cea mai preferata forma de material de asternut. Cand purtati bumbac, pielea va respira confortabil si va poate mentine racoroasa in vremea calda. Chiar si atunci cand sunteti transpirati, tesatura de bumbac va va tine departe de capcana transpiratiei cu proprietatile sale de umiditate. Din acest motiv, bumbacul este alegerea ideala a tesaturii pentru sugari si copii mici.

Tesaturile pe baza de bumbac nu absorb transpiratia si, prin urmare, rochia va pastra mirosul. Bumbacul, pe de alta parte, nu retine mirosul si este o alegere ideala pentru cei cu piele sensibila. Puteti salva cateva drumuri la masina de spalat deoarece puteti purta mai mult bumbac. Orice sansa de a nu spala rufele este minunata si puteti economisi energie, apa si timp, purtand mai mult bumbac.

Bumbacul este un material natural care necesita putina atentie. Tot ce trebuie sa faceti pentru spalarea petelor este sa folositi un detergent corespunzator pentru petele dure si sa lasati restul in masina  de spalat. Cu exceptia cazului in care se specifica altfel, tesatura de bumbac nu necesita curatare uscata si puteti pur si simplu sa atarnati hainele sa se usuce.

Pentru a achizitiona cea mai buna tesatura de bumbac cumparati de la Dome Negruser . Puteti alege dintr-o multitudine de culori si dintr-o gama de imprimari care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs.