Daca vrei sa iti cumperi bijuterii de mireasa Bucuresti, iata mai jos cateva sfaturi utile care te vor ajuta sa alegi inelele potrivite.

Daca vrei sa iti cumperi bijuterii de mireasa Bucuresti, iata mai jos cateva sfaturi utile care te vor ajuta sa alegi inelele potrivite.

Un inel clasic este atemporal si prezinta diamantul central fara niciun alt element de distragere a atentiei. Inelele care prezinta un diamant central, sunt cel mai popular stil pentru inele de logodna. Cel mai traditional inel are o banda de metal simplu pe care este pus diamantul. Pentru a adauga un pic mai mult rafinament sau pentru a va asigura ca diamantul central este bine amplasat, poti lua in considerare unul cu prindere in cos sau zimti. Pentru a atinge mai multa stralucire, adaugati un rand de accente de diamant pe banda sau luati in considerare diamante peekaboo.

Daca vrei ca inelul tau sa straluceasca, ai putea lua in calcul unul care sa prezinte diamantul mai sus sau care are mai multe diamante stralucitoare pe banda. Inelele de tip Halo sunt, de asemenea, foarte populare. Aceste inele adauga un cerc de diamante in jurul diamantului central pentru un plus de stralucire si pentru ca diamantul central sa para mai mare.

Daca inca nu ai gasit un inel in magazine poti apela la bijuterii la comanda Bucuresti si inelele tale vor fi facute conform indicatiilor oferite.

 Partenerul iubeste natura sau este fericit ori de cate ori se afla in aer liber? Inelele cu elemente organice in design, cum sunt frunzele, florile si vita de vie, se potrivesc foarte bine. Pentru o femeie activa cele mai bune inele sunt cele care au diamantul mic si nu foarte sus. Un inel cu o banda subtire de metal care imbratiseaza si fixeaza diamantul, este foarte buna astfel incat piatra sa ramana la locul sau mult timp, indiferent de cata activitate este facuta cu mainile.

 

Una dintre cele mai bune recomandari merge spre inele de logodna Bucuresti de la Rosental Jewelry, pentru ca aceste inele sunt produse din materiale de cea mai buna calitate si au totodata un pret avantajos.