Cand vine vorba de a creste un copil, nu este vorba doar despre convingerea copiilor sa-si manance legumele. Cresterea unui copil care se poate bucura de un pepene galben, la fel de mult ca un cupcake are nevoie de rabdare si persistenta, dar nu trebuie sa se simta ca o corvoada. 

Bumbacul este o tesatura naturala care este o alegere preferata de generatii. De la cearsafuri simple la rochii elaborate, bumbacul poate fi transformat in orice pentru a crea ansamblul perfect. Rasa umana a gasit placerea de a purta bumbac din anul 5000 i.Hr.

Asa cum se spune, "Un mar pe zi tine doctorul departe", cu siguranta nu vrei sa-ti privezi copilul de avantaje. Aceste fructe delicioase pot fi o optiune sanatoasa! 

Presiunea si reclamele TV pentru mancarea nesanatoasa ii pot face pe copii sa manance foarte multe produse nesanatoase. Nu e de mirare ca atat de multe diete pentru copii sunt construite in jurul comoditatii si alimentelor rapide.

Cu 41% dintre consumatorii care intentioneaza sa cumpere o jucarie in acest sezon de sarbatori, potrivit Federatiei Nationale pentru Retail, este clar ca cumparatorii cred ca jucariile sunt un cadou ideal pentru cei mici.

Poate ca scoala copilului tau nu distribuie o lista de rechizite scolare pana cand incepe scoala si vrei sa cumperi la cele mai bune preturi.

Una dintre cele mai dure lupte ca parinte este sa organizati copiilor un Craciun plin de bucurie. Pentru noi, asta se traduce in a le oferi cele mai frumoase cadouri.

Jucariile din lemn inspira jocul creativ si imaginativ la copii, dezvoltand in acelasi timp abilitati cognitive si de rezolvare a problemelor. Texturile naturale ale jucariilor din lemn stimuleaza simturile copilului in timp ce ii invita sa atinga, sa se simta si sa exploreze. Pentru o fetita poti cumpara carucior lemn pentru papusi si va fi cu siguranta incantata.

Load more articles

Log in or Sign up