Trucul este sa pastrati lucrurile simple daca doriti sa planificati si sa gazduiti o petrecere distractiva pentru copii fara a face foarte mult efort in organizarea acesteia. Acest lucru poate fi mai usor de zis decat de facut.

 Decideti daca doriti sa aveti o petrecere de aniversare comuna

In timp ce copilul dvs. va trebui sa imparta lumina reflectoarelor, exista beneficii pentru a avea o petrecere comuna, mai ales daca listele invitatilor vor fi similare sau identice.

Reducerea timpului - sunteti doi care lucrati la ea, astfel incat sa puteti spera ca veti reduce la jumatate volumul de munca.  Asigurati-va ca sunteti  compatibila cu persoana cu care veti imparti petrecerea copilului. Puteti sa va intalniti cu ceilalti parinti cu care impartiti petrecerea pentru a planifica totul si pentur a imparti sarcinile.

 Cereti ajutor suplimentar celorlalti membrii ai familiei

Una dintre solutiile cele mai bune pentru o petrecere reusita este sa cereti ajutor. Chemati bunicii sau matusile si unchii pentru a va ajuta. Ei va pot ajuta cu pregatirea mancarii, cu decoratiuni, cu jocuri, cumparaturi, curatenie etc.

Puteti organiza o petrecere intre orele de masa pentru a scapa de necesitatea de a oferi o masa completa la petrecere. Aceasta tactica pastreaza costurile mici si, de asemenea, va salveaza de nevoia de a face curatenie generala in toata casa.

Decideti cat va dura petrecerea

Doua ore sunt suficiente pentru o petrecere pentru copii, indiferent de varstele copiilor. Acest lucru le ofera tuturor timp pentru a ajunge la petrecere si timp pentru distractie, jocuri si servirea mesei de la petrecere.

Evitati zilele mari si sarbatorile

O multime de familii vor fi plecate sau vor avea propriile lor planuri in zilele de sarbatoare publica, zile speciale. In mod evident, nu poti schimba data de nastere a copilului tau, dar ar fi bine sa astepti o saptamana sau doua pentru a obtine o lista completa de oaspeti.

O modalitate buna de a mentine nivelul de stres scazut in timpul zilei este de a alege un loc care sa acopere cat mai multe aspecte practice.

Lucrurile de care sa aveti grija cand alegeti un loc de intalnire sunt:

  • Usurinta de a ajunge la locul de desfasurare pentru toti oaspetii
  • Usurinta de acces la locul de desfasurare
  • Parcarea buna
  • Spatiu pentru carucioare

Dimensiunea locului

Ar trebui sa luati in considerare si dimensiunea locului. Prea mic si veti avea probleme cu instalarea tuturor oaspetilor. Dar daca este prea mare veti avea probleme in a crea o atmosfera de petrecere si copiii isi vor pierde concentrarea.

© 2018 GavickPro. All rights reserved.