Cea mai buna solutie este sa incercati detergenti profesionali cu o compozitie cat mai putin nociva pentru organism.

Sunt si cazuri in care balsamul cu silicon, formeaza pe tesaturi o pelicula impermeabila si hidrofuga.

Cea mai buna solutie este sa incercati detergenti profesionali cu o compozitie cat mai putin nociva pentru organism.

Sunt si cazuri in care balsamul cu silicon, formeaza pe tesaturi o pelicula impermeabila si hidrofuga.

In plus, siliconul reduce formarea de scame, ajuta la mentinerea luminozitatii tesaturii mai mult timp si face rufele moi.

De asemenea, sunt incluse substantele speciale care faciliteaza calcarea, asigura un efect antistatic si ofera un miros placut rufelor. In ceea ce priveste caracteristicile acestor componente, nu vom intra in detalii, deoarece acestea sunt functii suplimentare care pot exista in functie de aparatul de aer conditionat ales. Va recomandam balsam de rufe Bucuresti, pentru cele mai bune rezultate.

Nimeni nu va nega ca agentii tensioactivi sunt substante periculoase. Dar! Sunt periculoase la concentratie de 100%. Pentru producerea balsamului, se foloseste o concentratie sigura a acestor substante.

Intrucat pentru productia de bunuri de uz casnic pentru copii (pulberi, balsamuri) companiile au nevoie de permise speciale, acestea pot fi considerate sigure pentru sanatatea copiilor nealergici - cantitatea de substante chimice este luata intr-o concentratie strict definita care nu depaseste standardul limita.

Surfactantii cationici neutralizeaza si ii scindeaza pe cei care sunt periculosi si astfel acestia sunt indepartati din tesaturi in timpul clatirii.

Cand alegeti un balsam pentru rufe, acordati atentie procentului de agenti tensioactivi. Acestea ar trebui sa fie de cel putin 5%.

Cand cumparati, cititi cu atentie instructiunile de utilizare. Daca spuma este multa - este rau, in mod ideal, nu ar trebui sa fie deloc spuma in momentul clatirii. Alegeti un aparat de aer conditionat cu cel mult 5 componente sau minim 3:

  • agenti activi de suprafata
  • silicon
  • aroma naturala pentru un miros discret.

In contextul balsamului pentru lenjerie, nu este de dorit sa se detecteze astfel de substante:

  • Cloroform - Acest produs poate provoca alergii.
  • Acetatul de benzil - Este utilizat ca solvent pentru rasini si lacuri.
  • Terpineol - Se adauga pentru a face balsamul mai dens si are si un miros floral puternic. Utilizand un balsam de rufe profesional veti reusi sa obtineti cele mai bune rezultate.