Una dintre cele mai dure lupte ca parinte este sa organizati copiilor un Craciun plin de bucurie. Pentru noi, asta se traduce in a le oferi cele mai frumoase cadouri.

Odata cu cresterea preturilor produselor in fiecare an si cu initiativele de marketing masive care bombardeaza copiii nostri la fiecare pas, lupta pentru a nu da faliment pe cadouri de Craciun este reala. Poti opta pentru o jacheta personalizata.

Odata ce ati stabilit un buget de Craciun si  va lipiti de el, veti sti  ca doua obiective au fost indeplinite. Veti lua decizii selective si inteligente pentru copiii fericiti si ceva economii. Iata cateva strategii, sfaturi si trucuri de luat in considerare pentru stabilirea unui buget pentru Craciun pentru copilul dvs.

1.) Abordarea egalitatii: cand este important ca totul este egal

Pentru multe familii, este logic sa  oferiti cadouri de aceeasi valoare tuturor copiilor. Acest lucru dezvolta un sentiment de egalitate fata de cadouri. Numarul de copii si situatia dvs. financiara vor dicta suma dvs. pentru fiecare cadou, dar cu unele planificari si cumparaturi strategice, cu siguranta puteti face chiar economii. Puteti sa le cumparati de exemplu cate o cana termosensibila ieftina cu poza lor.

Iata cateva lucruri de baza: Determinati cat de multi bani doriti sa cheltuiti pentru toti copiii la un loc. Impartiti suma in mod egal cu numarul de copii pentru care cumparati. Sfat pentru a face acest lucru: Nu trece peste buget indiferent de situatie.

2.) Copiii fac cumparaturile

Acesta este una dintre cele mai bune solutii. Totusi, stabiliti un buget si alocati o suma egala pentru fiecare copil. Puteti sa ii trimiteti pe site-urile online de unde sa comande de exemplu cadouri personalizate pentru copii.

3.) Varsta conteaza

Ideile de cadouri pentru copiii mai mari modifica pretul si se schimba pentru a se adapta unei generatii mai inteligente din punct de vedere tehnic.

Avand in vedere acest lucru, intelegeti ca ati putea cheltui mai mult pentru un cadou tehnic pentru un copil mai in varsta decat pentru o punga plina de jucarii distractive pentru un frate mai mic. Stabilirea unei sume bazata pe acest lucru va va permite in continuare sa va selectati bugetul si sa va limitati cheltuielile globale.

Gasirea cadoului perfect pentru familie si prieteni in timpul sarbatorilor este o lupta pentru multi consumatori. Cand vine vorba de selectarea cadourilor pentru copii, cu toate acestea, jucariile sunt o alegere usoara si distractiva. La urma urmei, nu exista nicio bucurie mai mare decat a privi copilul cand deschide un joc dorit, o papusa sau alt joc popular.