Va recomandam centrala Motan Brasov pentru cele mai bune solutii in materie de incalzire.

Va recomandam centrala Motan Brasov pentru cele mai bune solutii in materie de incalzire.

Centralele pe gaz asigura incalzirea a 50 mp maxim sau chiar mai mult in functie de capacitatea lor. Chiar daca nu ofera iluzia unui foc sau senzatia lemnelor care ard, aceste centrale sunt economice si usor de integrat in orice interior, indiferent de stilul de amenajare.

Gazul natural este cea mai ieftina energie pentru incalzire. Factura de energie pentru o locuinta incalzita cu gaze este in medie cu 20% mai mica decat cea a unei case incalzita cu electricitate si cu 25% mai mica decat cea a unei case incalzita cu ulei. Intrati pe link pentru centrala Immergas Prahova.

Cu cat sistemul de incalzire este mai bun, de exemplu, cu un cazan cu gaz condensat, cu atat consumul de gaz este mai mic si cu atat economiile sunt mai mari.

Caldura produsa de un sistem de incalzire cu gaz este moale si omogena. Aerul nu este uscat, spre deosebire de incalzirea electrica.

Centralele pe gaze nu emit praf, funingine, metale grele sau deseuri. Arderea gazului este poluata cu un nivel scazut de emisii de CO 2.

Eficienta cazanelor pe gaz este mai mare de 90% daca aveti un cazan pe gaz cu intretinere regulata.

Reglarea nivelului de incalzire este un element esential al confortului dvs. si al celui mai sigur mod de economisire a energiei.

De la un simplu termostat manual la un termostat programabil de la distanta prin intermediul unui telefon inteligent, reglarea incalzirii cu gaz este acum asociata cu noi aparate care asigura incalzirea inteligenta.

Termostatul de camera este conectat la cazan prin cablu electric sau printr-o conexiune radio. Daca este programabil, ceasul incorporat va permite sa reglati temperatura pentru intreaga casa in functie de nevoile dvs. zilnice, de ore de prezenta, de absenta sau de somn.

Senzorul de temperatura exterioara este utilizat pentru a modula temperatura apei de incalzire in functie de temperatura exterioara. Regleaza optim si economiseste energie. Va recomandam centrala Immmergas Brasov.