Puteti gasi cele mai bune preturi pentru centrala accesand centrala Immergas Prahova. Centrala in condensatie costa mai mult decat boilerul cu temperaturi joase, dar diferite ajutoare financiare pot compensa acest cost suplimentar.

Puteti gasi cele mai bune preturi pentru centrala accesand centrala Immergas Prahova. Centrala in condensatie costa mai mult decat boilerul cu temperaturi joase, dar diferite ajutoare financiare pot compensa acest cost suplimentar.

Centrala in condensatie trebuie conectata la o retea de ape uzate pentru a evacua apa din condens (ultima fiind acida). Acest tip de cazan este ideal daca aveti o casa cu o suprafata suficient de mare pentru a se incalzi. Conducta de evacuare trebuie sa fie etansa.

Puteti economisi de la 20 pana la 30% inlocuind centrala veche cu un cazan in condensatie pe gaz. Pentru a optimiza economiile, se recomanda combinatia dintre o centrala in condensatie si o izolatie foarte buna. Acceseaza linkul centrale termice in condensatie Brasov pentru mai multe informatii.

Centrala in condensatie poate incalzi apa la o temperatura mai joasa decat cazanele vechi (40 ° fata de 90 °). Prin limitarea temperaturii minime, gazele sunt evacuate la o temperatura mai scazuta ceea ce asigura o performanta mai buna. Desi este numita „scazuta”, aceasta temperatura face posibila atingerea unui confort de calitate.

Cazanul cu temperatura joasa este cel mai ieftin de pe piata. Va fi foarte potrivit pentru bugete mici sau pentru un apartament (cheltuielile cu incalzirea sunt mai mici).

Centralele cu temperaturi joase de gaz pot fi conectate la toate tipurile de radiatoare existente.

O centrala cu gaz in condensatie functioneaza in acelasi mod ca un cazan conventional cu gaz, cu un singur detaliu: caldura prinsa de vaporii de gaze arse este pastrata in cazanul de condensare. Acest fenomen permite apoi o performanta mai buna, cazanele cu temperaturi joase prezinta un randament in jur de 91%, in timp ce pentru cazanul cu condensare a gazului, se obtine un randament mai mare de 100%.

Datorita performantei sistemului, procesul de reglare va permite sa va incalziti casa la temperatura potrivita numai atunci cand aveti nevoie, in toamna si iarna. Economisiti bani si va incalziti in mod util casa. Va recomandam pentru cele mai bune preturi centrale termice in condensatie Motan.