Pentru un camin de canalizare bun iti recomandam sa intrii pe link. Instalatiile standard ofera mai multe avantaje atunci cand utilizati conducta de beton:

Pentru un camin de canalizare bun iti recomandam sa intrii pe link. Instalatiile standard ofera mai multe avantaje atunci cand utilizati conducta de beton:

 

  • Ofera flexibilitate pentru a satisface cerintele de proiectare si conditiile site-ului
  • Permite limite mai mici de excavare
  • Se pot utiliza materiale de umplere mai putin costisitoare
  • Poate reduce nivelul de compactare
  • Creste productivitatea contractantului in instalarea conductei de beton armat

 

Exista o gama de tipuri de instalatii standard care ofera versatilitate pentru adaptarea la conditiile de teren.

 

Tipul 1 : Instalare de cea mai inalta calitate, utilizand soluri granulare selectate, cu cerinte ridicate de compactare pentru ridicare si asternut.

Tipul 2 : Permite soluri granulare fine, cu o compactare mai mica necesara pentru ridicare si asternut.

Tipul 3: Permite utilizarea solurilor cu cerinte de compactare mai putin stricte pentru ridicare si asternut.

Tipul 4: Permite utilizarea materialului autohton la fata locului pentru ridicare si asternut, fara a fi necesara o compactare.

 

Lungimile variate ale conductei de beton faciliteaza lucrul cu serviciile municipale existente. Instalatiile de tevi din beton care folosesc camine nu necesita o atentie speciala atunci cand apar probleme in sistem. Perturbarea asternutului si umplerea este facuta la fel peste tot prin metode simple. Folosind lungimile standard ale conductei de beton, se obtine o mai mare precizie. Betonul se foloseste si pentru camin canalizare beton sau pentru alte elemente de constructie similare.

 

Unele proiecte au elemente de design care sunt ceva mai complexe sau mai complexe decat altele. Conducta de beton prefabricat ofera solutii pentru aceste proiecte, fie ca sunt taieri deschise, ingropari adanci, tuneluri, ingropari fara sant, superficiale sau cu structuri verticale sau modificari complexe de aliniere. Proiectarea conductelor din beton este simplu de facut. Va recomandam sa intrati pe camin beton prefabricat, pentru mai multe informatii.